Nertina Nallbati, Floreta Kurti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    300 Lekë In Stock

    Ky tekst ju vjen në ndihmë të gjithë nxënësve të klasave të treta, të cilët mund ta përdorin për leximet jashtë-klase. Botimi është përgatitur nga Nertina Nallbati dhe Floreta Kurti dhe përmban informacione në fusha të ndryshme, të cilat u vijnë në ndihmë fëmijëve për të zgjeruar botkuptimin e tyre.

    300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item