Marian Rojas Estapé

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  2 380 Lekë 2 800 Lekë -15% In Stock

  Marjan Rojas Estapes eshte autorja me e suksesshme sot ne Spanje ne fushen e zhvillimit personal. Librat e saj konsiderohen si jete – ndryshues dhe ne per kete arsye kemi bere bashke ne nje set dy librat e saj te cilet kane ardhur ne shqip nga Jeteart

  2 380 Lekë
  2 800 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  JETART sjell në shqip librin e dytë bestseller të psikologes spanjolle Marian Rojas Estapé. Te libri “Si të arrish gjëra të mira” do të kuptosh rëndësinë që ka të mësuarit për të përqendruar vëmendjen. Do të gjesh këshilla se si të luftosh frikërat, ankthet dhe si të kanalizosh emocionet negative që të bllokojnë fizikisht dhe mendërisht.

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Në këtë libër, doktoresha Marian Rojas Estapé na shoqëron drejt bashkëngjitjes, drejt fëmijërisë dhe dashurisë, nga një këndvështrim shkencor, psikologjik dhe njerëzor, si dhe na flet për një hormon themelor: oksitocinën. Një libër që të nxit të gjesh personat vitaminë, ata që nxjerrin më të mirën nga ty, që të frymëzojnë, të mbështetin dhe, në këtë...

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items