Kerry Lonsdale

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 300 Lekë In Stock

     “Më kujto” është një thirrje për dashurinë e harruar, është një libër që eksploron pasojat shkatërruese të humbjes, euforinë e gjetjes së dashurisë përsëri dhe pasojat e zbulimit të së vërtetës për ata që duam.

    1 300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item