Janis Kalpuzos

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Imaret” nuk është thjesht një tjetër roman historik, por pasqyra e një shoqërie, në një periudhë të plotë që vjen në jetë në një mënyrë unike, duke portretizuar paragjykimin së bashku me aventurën, aksionin, dashurinë, situatat komike dhe tragjike.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Në sfondin e romanit përshkruhet Ponti deri në periudhën e shkëmbimit të popullsive, homogjenizimi i racave me hallkë lidhëse, por edhe si alibi, fenë, frika, nacionalizmi dhe intoleranca që kultivuan xhonturqit dhe në vazhdim qemalistët, jeta e përditshme në vitet e para të Bashkimit Sovjetik, përndjekjet e grekëve në kohën e Stalinit, kampet e punës në...

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items