Mia Kankimaki

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 400 Lekë In Stock

    Në librin Gratë për të cilat mendoj gjatë natës, Mia Kankimaki ndërthur shkrimet e udhëtimit, me kujtimet dhe biografinë. Ajo na rrëfen udhëtimet e saj magjepsëse në Japoni, Kenia dhe Itali, teksa përpiqet të gjejë pika takimi me rrugëtimin e dhjetë femrave frymëzuese të së shkuarës.

    1 400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item