Stefan Taçi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    3 000 Lekë In Stock

    Në këtë album me foto gjendet historia e artistit Stefan Taçi që nga viti 1974 e deri në 2021; një histori vizive e thënë përmes artit me punime të nisura që nga fëmijëra në fshat, te gjyshja e vazhdon pas viteve ‘90. Katalogu ka edhe një tekst që transmeton te lexuesi apo publiku artdashës pikërisht këtë udhëtim në kohë dhe se si erdhën në jetë një pjesë...

    3 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item