Dragan Velikic

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  "Bonavia" është afresku i mbarë shoqërisë postjugosllave në kërkim të një identiteti të ri në rravgimin e vet midis të shkuarës së anatemuar, të tashmes problematike dhe të ardhmes së pasigurt. 

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  1 400 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items