Madeline Miller

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  Një ritregim drithërues, thellësisht emocionues dhe krejtësisht unik i legjendës së Akilit dhe Luftës së Trojës Një përrallë perëndish, mbretërish, fame të pavdekshme dhe zemre njerëzore, “Balada e Akilit” është një vepër verbuese që riimagjinon në mënyrë të shkëlqyer kryeveprën e Homerit, “Iliada”.

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items