Nina Guga, Alma Rusi, Merita Dertli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Ky liber iu vjen ne ndihme te gjithe maturanteve qe duan te japin provime me zgjedhje lenden e kimise. Teksti eshte pergatitur nga ekspertet me te mire te fushes, me pervoje te gjate ne mesimdhenie ne lendet perkatese dhe ofron ushtrime te cilet testojne nivelin e njohurive te nxenesve ne lenden e kimise.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item