Cezar Ivanescu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Vjen ne gjuhen shqipe permes perkthimit te studiuesit dhe shqiperuesit Luan Topciu nje nga poetet me te shquar rumune Cezar Ivănescu. Ky eshte nje botim dygjuhesh shqip - rumanisht, - hedhur ne qarkullim nga shtepia botuese Ombra GVG

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item