Meti Disha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Prandaj kam dashur që poezia ime mu në zemër të atdheut të jetë si një plagë e vjetër që hera - herës lëngon, që tërheq medoemos kujtime, që ta pret gazin mu mes buzëqeshjes, që të shtyn të vetmohesh, të mendosh për jetën, t'i lutesh Zotit, në këtë vend, ku u bie mendja për poetët veç kur ata vdesin dhe kujtohen për ta vënë në përvjetorët e lindjes dhe...

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item