Alban Tufa

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  375 Lekë 500 Lekë -25% In Stock

  Alban Tufa vjen para lexuesit me nje permbledhje poetike, duke artikuluar nje individualitet nje lenden dhe ndjesite qe percjell, ne perdorimin e mjeteve poetike dhe ne fuqine komunikuese qe ka per te ndervepruar me lexuesit

  375 Lekë
  500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items