Enrique Vila-Matas

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 200 Lekë In Stock

    Nje roman befasues, qe sjell nje perceptim brilant per boten permes artit, - shkruar me mjeshtri te rralle, fale perdorimit te regjistrave te ndryshme te ironise. Ky roman perkthehet nga gjitha origjinale nga Erion Karabolli dhe hidhet ne qarkullim nga shtepia botuese Arka e Noes

    1 200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item