Sadik Bejko

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Pas librit Vilsoni dhe Genci Sadik Bejko në një tjetër libër hedh poshtë me argumente, d umente dhe analiza të ashtuquajturit disidentë në letërsi, të cilët mashtrojnë me burgjet apo persekutimet, kur në të vërtetë kanë qenë spiunë dhe vegla të sigurimit të shtetit.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Sadik Bejko eshte nje nga emrat me te njohur te poezise bashkekohore shqipe. Ai vjen para lexuesit me nje permbledhje poetike, ku eshte grumbulluar e gjithe krijimtaria e tij me e mire

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items