Cecile Alix

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Libër i veçantë, plot ndjesi, zbavitës dhe nganjëherë me tone humori. Roman prekës mbi përjetimin e fëmijëve kur ju vdesin gjyshërit. Ky libër u përgjigjet pyetjeve të tyre madje guxon të thotë që shpesh të rriturit nuk dinë si të komunikojnë me fëmijët për këtë temë.  Autori e trajton temën pa tabu, me shumë ngrohtësi e ndjeshmëri.

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item