Aishe Karaj, Irena Kotobelli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    250 Lekë In Stock

    Fletorja e punës është krijuar në dhjetë kapituj që përkojnë me ndarjen e kapitujve mësimorë “Kimia 8”. Në kë fletore pune do të merrni në mënyrë të shkurtuar konceptet kryesore të trajtuara në çdo kapitull. Do të gjeni modele ushtrimesh të zgjidhura dhe ushtrime të pazgjidhura për të provuar veten dhe për të punuar në mënyrë të pavarur. Në fund të çdo...

    250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item