Iva Nikolli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Lëkura e saj ka bardhësinë e qumështit dhe tatuazhi në kyçin e dorës ishte e para gjë, që më ra në sy sapo hapi derën. Dhe pse nuk e përmenda. Është i dukshëm dhe i bukur. Me vijëzime që e mbërthejnë kyçin e dorës si tentakula oktapodi. Nuk arrij ta kuptoj se çfarë figure është... prapëseprapë jemi të panjohur dhe pamja e tij është veç një informacion i...

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item