Bora Kertusha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Bora Kertusha e vazhdon historine e saj te nisur me romanin e pare A vret njeriu nga dashuria? Ne nje seri befasuese te sendertimit te realitetit te qenies njerezore, i vendosur mes sfidave te pushtetit, parase dhe dashurise. Ne keto faqe do te zbuloni te verteta qe secilit prej nesh na i sfidon jeta jone e perditshme

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items