Andrea Beaty

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Kjo është historia e vajzës Rozi Revere, që ëndërronte të bëhej një superinxhiniere. Autori Andrea Beaty dhe ilustruesi David Roberts, dy artistët që fshihen pas librit “Igli Pek, arkitekt”, krijuan një tjetër histori mbresëlënëse për ata që nuk heqin dorë nga pasionet e tyre.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item