Edmond Tupe

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Lulet, frutat dhe perimet janë shkasi më i mirë për t'u thelluar në imagjinatën e përbashkët erotike të gjuhës dhe kombit shqiptar. Në vijim të botimit të mëparshëm, edhe ky libër befason, ngacmon dhe sfidon lexuesit, të cilët i fton për ta bërë pjesë të komunikimit të brendshëm dhe të jashtëm këtë libër xhepi

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Çdo të thotë të jetosh me një fëmijë autik: Kjo është historia dhe sfida e përkthyesit dhe profesorit të njohur, Edmond Tupja ia kushton Gesit, fëmijës së tij autik: “Gesi më lindi me këtë hendikap që ia zbuluam katër vjeç e gjysëm – pesë. Ky fëmijë m’u dha mua. Rastësia.... ca thonë Perëndia, Zoti unë them rastësia.... nuk e di. Ka edhe një lloj...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky është një “pseudo-roman” sepse të tillë e konsideron autori, ku ngjarjet zhvillohen në vitin 2021, në një shtrat të largët dhe të huaj, - ftohtë nga emrat e ditës, një rrëfim për letërsinë, frojdizmin, erosin dhe turpin. “Po shkoj të kap Enisin” është një thriller, një histori dashurie ku një inspektore policie e bukur dashurohet me keqbërësin, i cili...

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items