Bashkim Trenova

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ditari i ambasadorit të Shqipërisë në Bruksel në vitet 1995-1997, që nga nisja e detyrës deri në largimin e tij. Një ditar që tregon historinë e marrëdhënieve diplomatike në dy vitet e vështira të Shqipërisë me Europën, lufta e brendshme politike dhe ndikimet që ajo lë në marrëdhëniet me vendet e tjera. Një ditar që na tregon se si ka funksionuar shërbimi...

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item