Roger Crowley

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Perandoritë e Detit është një histori me ngjyra e ndodhi të jashtëzakonshme dhe ofron një kontekst thelbësor rreth përplasjes sonë të qytetërimeve.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Autori i bestsellerit të New York Times “Perandoritë e Detit” përvijon udhëtimin befasues pesëqindvjeçar të Venedikut deri në majën e pushtetit, madhështisë e pasurisë, në një rrëfim epik, që nuk ka rivalë për sa u përket dramës e intrigave.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items