Soman Chainani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Shkolla e Mirësisë dhe Ligësisë” është një udhëtim epik në një botë të re marramendëse, ku e vetmja mundësi për të dalë kalon nga një përrallë... që duhet ta përjetosh në vetën e parë.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 290 Lekë In Stock

  PARAPAGIM - Seria fantastike Shkolla e miresise dhe ligesise te Soman Chainani vijon me librin e dyte ne shqip, Nje bote pa princa, - hedhur ne qarkullim nga shtepia botuese Argeta LMG. Librin eshte duke u pergatitur dhe vjen tek ju, te dashur lexues me date 17 nentor 2021

  1 290 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 390 Lekë In Stock

  Beyond Good and Evil. Beyond Ever Afters. The fairy tale of Sophie and Agatha comes to a dramatic conclusion in this sixth and final book of Soman Chainani's bestselling fantasy series. Who will sit on Camelot's throne and rule the Endless Woods? Who will be the One True King? Prepare yourself for the End of Ends...

  1 390 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items