Ani Wilms

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky roman është me ngjyra rozeblu, me shumë ndjenja të ëmbla, situata të buta, biseda me ton të ulët, në sfondin e një Shqipërie të egër, me shumë probleme. Këto situata sjellin dhe rrënimin e atmospheres së pritjeve... Të krijohet një gjendje e lehtë ankthi, madje e këndshme, si një bishë e re që fillon të gjuajë duke luajtur. Shqipëria luan me fatet e...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items