Robert Cialdini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 300 Lekë In Stock

    Ky libër është një manual i shkëlqyer për të kuptuar sjelljen njerëzore, dhe për të kuptuar artin e bindjes. Dr. Robert Caldini e ka sjellë për lexuesit këtë botim pas një përvoje 35 vjeçare kërkimesh dhe studimesh, duke sjellë gjashtë parime universale të mjeshtrisë së bindjes. Si i tillë, ky është manual bazë, me vlera të jashtëzakoshme për ekspertët e...

    1 300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item