Charlotte Bronte

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  HarperCollins is proud to present its range of best-loved, essential classics.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri, i kritikuar nga bashkëkohësit si një roman që përmbante nxitje revolucionare, të pamoralshme dhe antifetare, “Xhejn Er”, është sot një nga veprat më të kremtuara të të gjitha kohërave. I ekranizuar më shumë se çdo klasik i shekullit XIX, “Xhejn Er” solli një revolucion në artin e rrëfimit.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items