Alex Michaelides

Alex Michaelides lindi në Qipro, në vitin 1977, nga një baba grek dhe një mama angleze. Studioi letërsi angleze në Cambridge University dhe përfundoi studimet master në American Film Institute në Los Anxhelos. Ka shkruar skenarin e disa filmave, mes të cilëve: The Devil You Know (2013), me Rosamund Pike dhe The Brits are Coming (2018), me Uma Thurman, Tim Roth, Parker Posey dhe Sofia Vergara.  “Pacientja e Heshtur” është romani i tij i parë.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  Pacientja e heshtur është një thriller psikologjik tronditës, që ka në qendër aktin e dhunës së një gruaje ndaj bashkëshortit të saj - dhe të terapistit të fiksuar pas zbulimit të motiveve të saj.

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 025 Lekë 2 250 Lekë -10% In Stock

  2 025 Lekë
  2 250 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 305 Lekë 1 450 Lekë -10% In Stock

  The Dark Academia Thriller from the author of TikTok sensation The Silent Patient

  1 305 Lekë
  1 450 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  WITH OVER THREE MILLION COPIES SOLD, read the Sunday Times and No.1 New York Times bestselling, record-breaking thriller that everyone is talking about - soon to be a major film.

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items