Angie Thomas

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  “Për çfarë të duhet zëri nëse do të heshtësh?” Stari jeton në dy botë: lagjja e varfër ku ka lindur dhe është rritur, dhe shkolla e saj për të pasurit në periferi. Ekuilibri i vështirë ndërmjet dy botëve të saj prishet, kur Stari bëhet e vetmja dëshmitare për vrasjen fatale nga një polic të shokut të saj të ngushtë, Khalilit. Ajo që tashmë mund të...

  1 500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items