Jože Pirjevec

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 500 Lekë In Stock

    Një biografi e plotë, voluminoze, profesionale dhe shumë interesante. Shkruar nga një historian me karrierë të gjatë akademike, i cili në 1 qershor festoi 80-vjetorin e lindjes. Me një gjykim të ftohtë, mbështetur në dokumente të shumta arkivore nga disa shtete, autori slloven Jože Pirjevec vjen para lexuesit shqiptar me një botim dinjitoz, i cili do të...

    2 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item