Chloe Benjamin

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 300 Lekë In Stock

    Duke qenë i dyfishtë, një histori dashurie familjare verbuese dhe një roman gjithëpërfshirës i ambicies dhe thellësisë së jashtëzakonshme, libri “Të Pavdekshmit” merr në shqyrtim konturin midis fatit dhe zgjedhjes, realitetit dhe iluzionit, kësaj bote dhe asaj tjetrës. Ai është një testament thellësisht prekës i fuqisë së tregimit, natyrës së besimit dhe...

    1 300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item