Çingiz Ajtmatov

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    750 Lekë In Stock

    Romani “Anija e bardhë” të çon natyrshëm tek e vërteta klasike se nuk ka poezi më lirike se sa poezia që buron nga dhimbja. Ajo ka qenë dhe mbetet burimi i kryeveprave përderisa në botë do të ekzistojnë padrejtësitë dhe njerëzit të verbuar nga etja për pushtet mbi të tjerët do t’u shkaktojnë atyre drama, atyre që më shumë se kushdo meritojnë jo vetëm të...

    750 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item