Homer

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  270 Lekë 300 Lekë -10% In Stock

  Ngjarjet e "Iliadës" janë vendosur në vitin e fundit të Luftës së Trojës. Konflikti legjendar përbën sfondin për subjektin qendror të historisë: mërinë e heroit grek, Akilit.

  270 Lekë
  300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  Nje tjeter perkthim i kryeveprave te letersise boterore rivjen ne shqip. Kesaj radhe, poeti dhe perkthyesi i njohur Llambro Ruci ndermerr sfiden e madhe per ta shqiperuar ne nje tjeter version: Iliada është kryevepra absolute e llojit epik, lindja e së cilës është çasti themelues i gjithë traditës letrare të perëndimit.

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  “Odiseja” u krijua, ndoshta, rreth shekullit të 8-të para Krishtit. Në 12.110 vargjet e saj, ajo tregon aventurat e rrezikshme të Odisesë (të quajtur Uliks në latinisht), hero grek dhe mbret i Itakës, në Greqinë Perëndimore. Pas rënies së Trojës, Odiseja detyrohet të endet për dhjetë vjet derisa kthehet në shtëpi te gruaja e tij, Penelopa, në Itakë. Libri...

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  "Odisea" një përshtatje për fëmijë, në prozë

  350 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items