Vesel Hoxha

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 125 Lekë 1 500 Lekë -25% In Stock

  Ky është një postulat, i cili po anashkalohet dhe harrohet, por që e shoqëron këtë botim nga faqja e parë deri në fund, duke na sjellë një jetë plot pasion e sakrifica, që pak e njohin të një gjeologu që i dha familjes dhe vendit shumë nga energjia dhe përkushtimi i tij.

  1 125 Lekë
  1 500 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item