Sarah Pekkanen, Greer Hendricks

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  I ngatërruar, i akullt dhe i zjarrtë njëkohësisht, Gruaja midis nesh, shkruar nga Greer Hendricks dhe Sarah Pekkanen eksploron ndërlikimet e fshehta të një martese të lakmueshme dhe të vërtetat e rrezikshme, që ne i shpërfillim në emër të dashurisë.

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  1 250 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items