Irena Toçi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Fëmijët kanë aftësi të jashtëzakonshme për të mësuar gjuhët e huaja. Ata kanë nevojë për një shtysë në mënyrën e duhur dhe në momentin e duhur. I tillë është libri “I speak English”, i cili përmban rreth 1000 fjalët e para në gjuhën angleze. Ky libër të mëson anglisht përmes lojërave dhe argëtimit, dhe nga dialogët, hidhen hapat e parë për të komunikuar...

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item