Pjetër Bogdani

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  550 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë Out of stock

  Letërkëmbimet zbulojnë edukatorin intelektual, por në të njëjtin plan edhe bariun besnik. Dokumentat na tregojnë sesi me Bogdanin, në këtë pjesë të errët dhe persekutuese të historisë së shqiptarëve lind edhe një frymë e re, ku krahas rezistencës ndaj turkut, shprehet kërshëria për kërkime, libra e meditime

  700 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items