Mirela Sula

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Libri i Mirela Sulës është ndër më të mirët në kategorinë e zhvillimit personal të botuar nga një autor shqiptar. Përmes tij, autorja na sjell një model sesi mund të shpëtojmë nga një mjedis toksik dhe të shpalosim më së miri vlerat dhe aftësitë tona, duke kapërcyer ccdo pengesë fizike apo psikologjike që na shfaqet në jetën tonë.

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item