Dale Carnegie, Napoleon Hill

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 530 Lekë 1 700 Lekë -10% In Stock

  Dale Carnegie dhe Napoleon Hill janë dy prej mendimtarëve më të shquar të shekullit të XX, të cilët kanë ndikuar shumë edhe në jetën dhe suksesin e sipërmarrësve të mëdhenj, si: Bill Gates, Warren Buffet, Jeff Bezzos, etj. Njëherësh, këta dy autorë shquhen për aftësitë e tyre në përgatitjen e liderëve të ardhshëm.

  1 530 Lekë
  1 700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item