Elia Zaharia Zogu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 280 Lekë In Stock

    Princesha e kesaj përralle, fëmijë të dashur, është ndryshe nga të gjitha princeshat e tjera të përrallave, pasi ajo ka jetuar vërtet në vendin tonë afro një shekull më parë. Emrin e kishte Geraldina, por ishte aq e mirë dhe aq e bukur, sa të gjithë e thërrisnin Trëndafili i Bardhë. Sa shumë do ta donte këtë vend të panjohur plot tradita dhe kapuçë të...

    1 280 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item