Isuf Kalo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Për herë të parë kujtimet e mjekut personal të Enver Hoxhës vijnë në një libër nga UET PRESS. Raportet personale dhe një histori tjetër e Bllokut ndryshe, parë përmes raporteve njerëzore të njerëzve që jetonin aty, por dhe një gjykim i kohës përmes penës së një njohësi të mirë të saj.

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item