R. J. Palacio

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  462 Lekë 600 Lekë -23% In Stock

  Sillu mirë me të tjerët, se askush nuk e ka jetën fushë me lule.

  462 Lekë
  600 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Ky roman përmban mesazhe të rëndësishme për të gjithë. Të rriturve u rikujton se sa mizore mund të jetë bota e fëmijëve sidomos kur këta janë "të veçantë" dhe se sa dhimbje mund të mbartë ajo. Ndërsa fëmijëve u jep mesazhe ndërgjegjësimi, tolerance dhe miqësie, që në kohëra si këto tonat, janë gjithmonë e më të rralla.

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items