Claire A.B. Freeland, Jacqueline B.Toner

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Udhëzuesi i udhëheq fëmijët dhe prindërit e tyre përmes emocioneve që fshehin frikën e të bërit gabime duke përdorur strategjitë dhe teknikat e bazuara në parimet konjitive-sjellore. Ky libër ndërveprues vetë-ndihmës është një burim gjithëpërfshirës për edukimin, motivimin dhe fuqizimin e fëmijëve për t’u përballur me gabimet... në mënyrë që të...

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item