Meredith and Sofie Jacobs

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ky libër është një guidë e shkëlqyer prindërimi për marrëdhëniet mes mamit dhe vajzës, i përgatitur nga nënë e bijë, Meredith dhe Sofie Jacobs. Prandaj shërben edhe si një ditar pa stres, pa rregulla për vajzat dhe nënat e tyre.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item