Joseph Conrad

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  “Lord Xhim”, një nga romanet më të mira të shekullit XX, trajton çështjet e ndërlikuara të nderit të humbur dhe fajit, shpagimit dhe heroizmit

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% In Stock

  Novela “Rinia”, e cila është shkruar gjatë rënies së garës mes fuqive imperiale, merr pjesë në retorikën e kohës. Por, duke e ditur sa skeptik mund të bëhej Conrad-i për këso punësh, ky miratim i dukshëm i një vizioni të një anglezesie që rri në kufi të patriotizmit ekstrem është i mistershëm.

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items