Dituri Malaj Llukan Puka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Ky libër mund të përdoret edhe nga nxënësit e klasave të 10 dhe 11 për të sistemuar njohuritë në përgatitje për Maturën Shtetërore. Libri përmban strukturën: informacion mbi njohuritë bazë për matematikën; shembuj të zgjidhur; provo njohuritë; teste model për provimin e maturës

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item