I. Alushaj, S. Janku, S. Cenella, E. Çupi, A. Londo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  495 Lekë 550 Lekë -10% In Stock

  Ky libër synon të ndihmojë nxënësit të kujtojnë dhe sistemojnë njohuritë e marra ne lëndën e Gjuhës Shqipe, të Matematikës dhe të Diturisë së natyrës dhe të përgatiten për testimin në fund të vitit.

  495 Lekë
  550 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item