Kostas Mourselas

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Një roman klasik karakteresh. Një roman psikologjik me skenë shoqërore të ngurtë dhe erotizëm të fortë. Një roman që ngjason me një pikturë të Hieronymus Bosch-it, por që mban në kopertinë fragmentin e një pikture të Helidon Halitit. Një roman nga shkrimtari dhe skenaristi i mirënjohur grek Kostas Mourselas që nuk përshkruhet. Lexohet. Madje shijohet.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item