Adam Kay

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    "Aq sa të bën për të qeshur, po aq edhe ta copëton zemrën." Charlie Brooker "Një libër i mrekullueshëm, me humor therës dhe të thëna pa dorashka."                                                                                  Dawn French

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item