Francois Rene De Chateaubriand

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Stina në ferr e Shatobrianit është një kryevepër e pambaruar, e papohuar dhe e dënuar për shkatërrim. Libri vjen me pasthënie nga Marc Fumaroli Anëtar i Akademisë Franceze

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item