Lazer dhe Jozef Radi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Babë e bir rrëfejnë përmes tregimeve dhe novelave dramën e qenies njerëzore gjatë sistemit komunist. Visar Zhiti shprehet se ky libër është një dëshmi tejet emocionuese e pamposhtmërisë së njeriut dhe vlerave të tij. Ato janë një mozaik I bukur, tronditës, nën baltën e kohës që iku. Ashtu së bashku, ata at e bir janë edhe më domethënës dhe më kuptimplotë.

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item